Overzichtsproeverij

Rijkhoff Wijnen - Overzichtsproeverij
Op zondag 21 mei en maandag 22 mei komen onze wijnboeren over om kennis te maken met onze klanten en gasten!

16 tafels, 12 wijnboeren en ons volledige team staan deze dagen klaar om jullie ons nieuwe assortiment te laten proeven.

Zondag staat de dag in teken van particuliere klanten, waar heerlijke hapjes worden geserveerd, er na de proeverij nog een glas wijn in onze bar gedronken kan worden en ons team klaar staat om gezellig met jullie te kletsen over onze wijnen.
Maandag zal een andere invulling hebben en in teken staan van de business to business klanten.

In onze wijnbar aan de Zaanbocht in het monumentale Huis te Zaanen zullen wij deze proeverij organiseren samen met onze wijnboeren.
Zoals jullie weten zijn wij gespecialiseerd in Bourgogne en Beaujolais, maar op deze proeverij zullen wij ook onze andere wijnboeren aan jullie presenteren, zo komen de Loire, Rhône, Corbières, Gascogne, Champagne, Elzas, Pfalz, Württemberg, Baden en Macedonië allemaal aan bod.

Laat je verrassen door de service en de hapjes van Maître Leonie Jonker en haar team en onze keuken onder leiding van Joeri Zwikker.

Wij zijn er weer! Meer gemotiveerd dan ooit! Aan de Zaan, heerlijke hapjes, wij hopen op mooi weer, prachtige wijnen en goede samenwerkingen.

Kom je wijnselectie voor zomer 2023 samenstellen en kijk met ons al vooruit op de feestdagen met verschillende Bourgogne wijnen.

Bestel je tickets via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/rijkhoffwijnen

Rijkhoff Wijnen - Overzichtsproeverij

Zondag 21 mei 14:00 – 20:00 uur (Editie Particulieren) Maandag 22 mei 12:00 – 17:00 uur (Horeca Groothandel editie)

Locatie: Huis te Zaanen, Zaanweg 93-94, 1521 DN Wormerveer, in de Zaanbocht.
Tickets: 25,- euro (bij een bestelling van minimaal 100,- ontvangt u deze weer terug, als korting op de bestelling)

LET OP !!! De zondag editie is voor particulieren! Ben je opzoek naar nieuwe wijnen voor op je wijnkaart of in je winkel? Meld je dan aan voor de Horeca editie op maandag 22 mei 2023. Via WhatsApp bij Leonie 0619288865 of via ons restaurant 0757713667 kan je hiervoor een code opvragen.